Regina MMA din Rusia Avsaragova găsește o adversară dispusă să lupte cu ea

Luptătoarea rusă neînvinsă de MMA Diana Avsaragova va merge în curtea unei adversare americane care este cu nouă ani mai mare decât ea în următoarea ei luptă punând capăt unei lungi căutări a unui adversar atunci când o va înfrunta pe Ashley Deen la Bellator 276 din St Louis pe 12 martie. La mai bine de șapte luni după ce a învins-o pe Gabriella Gulfin în cea mai recentă ieșire pentru promovare Avsaragova din Cecenia a dezvăluit că o va înfrunta pe Deen în vârstă de 32 de ani într-o a treia luptă cu Bellator care îi va continua înfruntările în SUA.

Au fost anumite dificultăți în alegerea unui rival a povestit Avsaragova Sovsport într-o posibilă reflectare a celor patru victorii profesioniste de până acum. În mod surprinzător mulți nu au fost de acord să lupte iar Ashley Deen a acceptat oferta de la Bellator. Sunt într-o formă bună am trecut printr-un cantonament lung cu [Grozny-based] Clubul Akhmat.

Vreau să intru în luptă cât mai curând posibil. Adversarul meu are o experiență serioasă; iau pregătirea foarte în serios. Deen a ieșit din cușcă chiar mai mult decât Avsaragova apărând ultima dată când a pierdut în fața actualei nou-venite UFC Jasmine Jasudavicius prin decizie în martie 2021. Avsaragova avea 16 ani când Deen a făcut campanie profesională pentru prima dată la greutatea muscă deși recordul mai lung al luptătoarei din Colorado este departe de a fi impecabil pierzând șase dintre cele 11 lupte profesioniste inclusiv patru înfrângeri în cele mai recente șapte lupte ale sale.

Au existat zvonuri că Avsaragova s-ar confrunta cu Valerie Loureda – probabil cea mai cunoscută luptătoare a lui Bellator datorită urmăririi ei pe Instagram de aproape 900.000 – în discuții care au fost alimentate de Pantera oferind o imagine-mache a perechii stând unul lângă celălalt doi. săptămâni în urma.

Cine ar vrea să vadă această luptă? a întrebat Avsaragova punând o întrebare propriei ei fane de pe Instagram de peste 314.000 de săptămâni după ce Loureda a anunțat că se așteaptă să lupte de trei ori în 2022. Avsaragova nu pare preocupată în mod nejustificat de identitatea vreunuia dintre adversarii ei. Sunt un luptător într-una dintre cele mai bune ligi din lume a spus ea într-o postare etichetată cu Republica Osetia de Nord-Alania. Să mergem. Sunt gata să plec. Dă-mi o luptă. Nu-mi pasă pe cine stric.