Dallas Cowboys au plătit 2 4 milioane de dolari pentru a soluționa acuzațiile majoreților raport

Echipa NFL Dallas Cowboys a ajuns la o înțelegere confidențială de 24 milioane de dolari cu patru majorete care au acuzat un director senior al echipei de voyeurism inclusiv că le-au înregistrat în timp ce erau în vestiare potrivit unui raport. Cei patru membri ai echipei de majorete au fost plătiți fiecare cu 399.52327 dolari conform datelor ESPN care spune că restul banilor au fost folosiți pentru a plăti costurile juridice asociate după ce au făcut acuzații că fostul vicepreședinte senior pentru relații publice și comunicații Richard Dalrymple i-a înregistrat cu telefonul mobil în timp ce erau dezbracați.

Dalrymple s-a retras de la Cowboys după 32 de ani de serviciu la începutul acestei luni. Plângerea din 2015 a susținut că Dalrymple a câștigat intrarea în vestiar folosind un card de securitate și a fost descoperit ulterior de femeile care încercau să le înregistreze cu iPhone-ul său. O investigație internă condusă de echipă nu a găsit nicio dovadă fermă a vreunei nepotriviri în numele lui Dalrymple potrivit publicației – dar ierarhia echipei a considerat de cuviință să îi emită un avertisment scris.

Dalrymple a negat cu fermitate acuzațiile împotriva lui într-o declarație. Oamenii care mă cunosc – colegii de muncă mass-media și colegii – știu cine sunt și despre ce mă refert spuse Dalrymple. Înțeleg natura foarte serioasă a acestor afirmații și nu le iau cu ușurință. Acuzațiile sunt totuși false. Una a fost întâmplătoare iar cealaltă pur și simplu nu s-a întâmplat. Tot ceea ce s-a pretins a fost investigat amănunțit cu ani în urmă și am co- operat complet.

Cifrele din cadrul Cowboys au indicat de asemenea raportului că nu a fost găsită nicio faptă greșită în ancheta lor. Dacă s-ar fi găsit vreo faptă greșită Rich ar fi fost desființat imediat a spus Jim Wilkinson un expert în comunicații angajat de echipă. Toți cei implicați s-au simțit îngrozitor în legătură cu acest incident nefericit.

Raportul a sugerat de asemenea că pensionarea lui Dalrymple a avut loc în aceeași perioadă în care a devenit conștient de interesul diferiților reporteri în această chestiune – deși Dalrymple a spus că acest moment a fost doar o coincidență. Relatarea citează de asemenea o fostă majoretă a Cowboys care nu a fost implicată în incident spunând că presupusul voyeurism era cunoscut în rândul echipei de majorete.

De asemenea detaliază modul în care echipa ar fi efectuat o analiză criminalistică a telefonului de serviciu al lui Dalrymple dar nu a găsit nicio dovadă că au fost făcute fotografii. Se spune că Dalrymple a negat că deține un telefon mobil personal și le-a spus anchetatorilor că a intrat în vestiar crezând în mod eronat că era gol în timp ce dorea să folosească baia. A fost un a spus el a spus ea – iar echipa a ales să creadă latura lui Dalrymple ESPN a citat o sursă anonimă spunând. Dar patru femei au jurat că s-a întâmplat asta. Niciuna dintre cele patru femei care au făcut plângerea raportată nu este angajată în prezent la echipă.