Bryan Cranston vorbește despre orbirea albă și privilegiul lui

Starul din Breaking Bad Bryan Cranston a vorbit pe larg despre recunoașterea privilegiului său alb în timpul unui interviu pentru Los Angeles Times publicat miercuri dezvăluind că a refuzat o producție de teatru după ce și-a dat seama că orbire albă. Am 65 de ani acum și trebuie să învăț trebuie să mă schimb. spuse Cranston care spuse ziarul pe care pandemia de Covid-19 și Black Lives Matter l-au făcut să-și înfrunte propriile sale orbire albă și “privilegiu.”

Cranston a dezvăluit că a decis să renunțe la o încercare de a-și regiza propria producție a comediei Străinul a lui Larry Shue din 1984 care bate joc de Ku Klux Klan după ce a descoperit că a fost privilegiat să o găsească amuzantă. Este un punct de vedere privilegiat să te uiți la Ku Klux Klan și să râzi de ei și să-i disprețuiești pentru ideologia lor distrusă și plină de ură. a susținut actorul adăugând că “nu este amuzant” că Ku Klux Klan și supremaciști albi sunt încă se întâmplă.

Cranston a spus că odată ce și-a dat seama că are una sau două rasiale “puncte oarbe” a început să se întrebe ce altceva era orb la și a concluzionat că nu ar trebui să fie ocupând spațiu cu o piesă de teatru unde bătrânii albi bogați pot râde de supremații albi și pot spune: Să vă fie rușine și să aibă o noapte bună la teatru.

În timpul interviului Cranston a criticat și ideea libertății de exprimare declarând: Trebuie să existe bariere trebuie să existe balustrade de protecție. Dacă cineva vrea să spună că Holocaustul a fost o păcăleală ceea ce este împotriva istoriei… a oferi unei persoane spațiu pentru a amplifica acel discurs nu înseamnă toleranță. Este abuziv a susținut actorul milionar.

Cranston a intervenit anterior asupra problemelor rasiale și și-a exprimat sprijinul pentru protestele Black Lives Matter din 2020 după uciderea afro-americanului George Floyd. Îmi câștig bine existența folosindu-mi imaginația. Dar nu îmi pot imagina cu o sinceritate reală cum trebuie să fie pentru o persoană de culoare care trăiește în America. a spus Cranston în iunie 2020. Nu este suficient ca albii să simtă compasiune pentru cei care sunt maltratați. Este nevoie de indignare a declarat el.